Tagboard
Place your tagboard here. The maximum height is 140px and the maximum width is 180px.

dream on, love
posted on 14 February 2013 11:27 PM
"eh, kau dah lamakan tak check kau punya follower request?"|"blergh, malas. bukan semua aku kenal"|"and haritu kau bagikau punya tweethandle kan dekat mamat yang kau crush nak dekat bertahun tu? yang kau kena cabar dengan kengkawan kau yang baik hati tu?"|"weiiiii!!ak lupala!"

jangan celaru. tu dialog sang gadis dengan adindanya. 

sepantas kilat. tab khas untuk follower request dibuka. satu persatu dibuka. *aduh hati, jangan berharap*, pesan gadis sambil berharap. perempuan. standard dia kalut macam tu.

*scroll* 
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
"wuargh!!! Dia dah follow lama dah! okay nak pengsan!"


*accept* *follow*

"dah accept? tegur la dia slowpoke!"-adinda sang gadis memang tegas. mana tak tegas setahun setengah dia kena hadap cerita crush kekanda dia tu. 

"kena tegur ke? hiks. aku malu. bye. aku malas. bye."

laptop ditutup. *kuatlah hati jangan berharap*

acah taknak online depan adinda, sang gadis setia scroll timeline via phone. debaran di dada makin kuat. tapi tak satu pun tweet sang arjuna timbul di timeline sang gadis. 

"ni tadi aku lupa tekan follow ke hape ni?" monolog sang gadis. ni lah padah dia kalau dah kalut. nak on balik laptop balik, segan mak aih dengan adik. takpe, esok masih ade. 

selimut ditarik, phone diletak rapi di sebelah katil. lampu memang sah-sah dah ditutup. sang gadis memang jenis yang kurang gemar cahaya ni. 

tanpa sang gadis sedar, led phonenya menyala. mention baru twitter, mungkin?


← older newer →
welcome homosapiens
TyaAzuhari
onenine. student.
Instagram
pictures of life
Use some widgets to display pictures from Instagram like Snapwidget or Webstagram.
Followers
awesome people
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses. Banners from Fairycandlesxo. Colors by Elseven. Leave credits intact. Missing credits please inform me on my blog.