Tagboard
Place your tagboard here. The maximum height is 140px and the maximum width is 180px.

years
posted on 13 August 2013 12:45 AM
break each of them and your wish comes true

perihal masa atau tempoh tak menaip di blog ni kalau dikira memang lama. kalau bicara soal alasan kenapa lama menyepi, bermacam yang keluar.*sigh* tang mengeluh tu aku memang juara. benda nak taip tu bertimbun tapi masa tu, alahai. kalau boleh kejar dan simpan dalam poket, dah lama aku main kejar-kejar dengan masa. 

raya dah habis. erm kay belum lagi kot. ada lagi plus minus lebih 20 hari lagi raya. so still, SELAMAT HARI RAYA! maaf semua salah silap.

dan sem ni dah start praktikal dah, dah half of the sem dah. tahun ni serius cepat gila, kejap je dah bulan 8. arghh. and by then, ada satu sem je lagi and im done with my diploma! 




← older newer →
welcome homosapiens
TyaAzuhari
onenine. student.
Instagram
pictures of life
Use some widgets to display pictures from Instagram like Snapwidget or Webstagram.
Followers
awesome people
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses. Banners from Fairycandlesxo. Colors by Elseven. Leave credits intact. Missing credits please inform me on my blog.