Tagboard
Place your tagboard here. The maximum height is 140px and the maximum width is 180px.

Future, Who knows?
posted on 24 December 2012 3:03 AM
kata mula, haruslah sapaan kan? HAI. cukup mungkin. 

intro tak perlu panjang melata, sebab yang penting isi dia. isi ni kalau panjang berjela mungkin pecah rekod. pheuw~ senak hati, lelah otak sebab penuh dengan benda nak diluah, nak dicoret dekat sini. tapi tu lah nasib, kalau dah nama dia student ni, habis class je wajib berhibernasi. lagi-lagi musim sejuk macam sekarang ni, even gap 2 jam, rela jalan lelaju semata nak lelap barang seminit dua. cukup rasanya merapu pasal alasan yang berabad tak kan hilang.

future? siapa tahu? apa yang bakal kita tempuh, siapa yang akan kekal bersama, semua tu masih kabur. tapi setiap keputusan yang dibuat sekarang may lead you to a better future. aku senang je, bab contoh ni elok bagi pasal jodoh. ye dak? benda mudah, memang wajib lalui. so, this is it. kenapa dalam banyak2 isu Jodoh jugak aku nak ambik? sebab the other one will spend their rest of life with us. hidup sebumbung, makan sepinggan, tidur sebantal dan etc. people tends to make mistakes. we are human right? mistakes is a must. tak lari dari khilaf, aku pun sama. this is basically from my point of view okay?

i'm not into those gegadis yang up to their parents to choose their other half. well ladies, you're the one who going to spend forever with him. yes, mungkin berkat tu lebih, tapi soal hati, rasa? lama mana boleh tahan. hak masing-masing. ini apa aku rasa. lain orang, lain rezeki dia. *snap* aku lebih kepada, get to know each other dulu, kenal hati budi. i just love anyone that can accept me 1000% with all my flaws and imperfection. well everybody does love it, right? maybe sebab dah terbiasa being in a relationship, buat aku rasa this phase is a must before we get through another serious phase which is engaged and etc.

so, sepanjang being in all those lovey-dovey-mushy-cheesy-lame relationship. banyak benda aku belajar pasal insan yang bernama lelaki ni. relationship bukan setakat boleh get to know the other partner in a better way malah you can also know yourself too, in a way that it teach you how to choose better. skip the douche one, and find a gentleman one. *gahh*

for me lah kan, there is few types of guy yang aku rasa memang takleh hadap if he is my boyfie memang relationship tu tak ke mana la. bukan sebab memilih, tapi kalau dah sampai takde satu pun benda baik yang kau boleh pikir nak buat kau stay dengan dia, so you might be better off without him.





← older newer →
welcome homosapiens
TyaAzuhari
onenine. student.
Instagram
pictures of life
Use some widgets to display pictures from Instagram like Snapwidget or Webstagram.
Followers
awesome people
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses. Banners from Fairycandlesxo. Colors by Elseven. Leave credits intact. Missing credits please inform me on my blog.