Tagboard
Place your tagboard here. The maximum height is 140px and the maximum width is 180px.

benda sama , kau abaikan .
posted on 02 September 2012 5:13 AM
you get more pathetic when you get older.

it's repeated and damn annoying . gaduh sana sini sebab kawan tikam belakang, depan, tepi kiri, kanan. Tak penat ke hadap benda tu semua ? atau memang tak sedar tindakan konon berkorban tu dah lukakan orang sekeliling ? gaya cakap macam dah cukup matang untuk settle semua masalah . tapi sayang ,  makin hari mulut makin laju tapi otak tak function selaras dengan mulut . dear kawan, kau buat diri kau nampak bodoh. pity on you. bukan dasar nak sebelah mana - mana pihak . tapi aku sedih , kesian .tengok kawan yang dulu boleh di bawa berbincang makin keras kepalanya , makin jelik perangainya . 

ya , aku jugak manusia . tak pernah sempurna . ada cacat cela di mana-mana . tapi ini realiti . sebagai pemerhati , aku perlu lihat dan dengar semua ini . setiap manusia ada this 2% side yang nak menyibuk jaga tepi kain dan seluar kawan masing-masing. kau kata itu menyibuk , tapi aku lebih suka istilah ambil berat. salah tafsir , maksud boleh berubah. please kawan , back to the normal you.

p/s: ini masalah mereka , aku jurinya.

hai dan maaf sebab lama tak mengguna jari untuk menaip luahan hati . 


← older newer →
welcome homosapiens
TyaAzuhari
onenine. student.
Instagram
pictures of life
Use some widgets to display pictures from Instagram like Snapwidget or Webstagram.
Followers
awesome people
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses. Banners from Fairycandlesxo. Colors by Elseven. Leave credits intact. Missing credits please inform me on my blog.