Tagboard
Place your tagboard here. The maximum height is 140px and the maximum width is 180px.

new post . new me .
posted on 02 April 2012 5:06 AM
lama menghilang . tuptap . muncul dengan helaian baru . semua post lama habis dibuang . like yeah , if in real life boleh main aci delete macam tu je kan ? senang lah hidup jawabnya . hari ni satu hari sibuk menstabilkan satu badan sebab dah berjaya sampai ke rumah tercinta . lain rasanya baring atas katil sendiri dengan katil dekat gurun sahara tu . tapi dalam merungut kena bersyukur sebab dapat duduk kolej even keadaan dia tak macam hotel 3 bintang pun . pause*lostword* . otak beku tetiba. hati yang masa dekat gurun tu merungut macam macam tapi bila sampai masa nak spill , terus melesap . 

intro yang cukup kabur tapi masih penuh maksud yang ingin disampaikan . cuti semester dua bulan . berkira-kira nak kerja , nak cari duit sendiri , nak rasa titik peluh sendiri . kerja memang penat , tapi penat dia ada hasil . hasilnya bukan satu tapi dua . duit dapat , kurus pun dapat . winwin situation sayang . *senyumsimpul* . sedar diri masih terlalu bergantung dengan orang sekeliling . mungkin ini cara terbaik . kenal dunia luar , cabar diri jadi lebih matang . usia meningkat belum tentu tahap pemikirannya bergerak sama . usaha itu perlu . sekarang sedang belajar menahan baran . benda tu bukan senang , lagi dengan mulut yang lagi laju dari akal fikiran . otak penat rasa kesal , mulut tak dapat nak dikawal . tapi sebab tahan baran di gurun , balik rumah manis rumah , semua keluar . silap cara , memang binasa . madah pertama yang agak kaku . 

muchlove ,
TA  
 



← older newer →
welcome homosapiens
TyaAzuhari
onenine. student.
Instagram
pictures of life
Use some widgets to display pictures from Instagram like Snapwidget or Webstagram.
Followers
awesome people
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses. Banners from Fairycandlesxo. Colors by Elseven. Leave credits intact. Missing credits please inform me on my blog.